Προσωπικό

Διαγνωστικό Εργαστήριο Απεικονίσεων.

Icon

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η «Βιοαπεικόνιση Διαγνωστικό Εργαστήριο Απεικονίσεων», λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης από το 2006. Το Εργαστήριο ξεκίνησε με Κοινή Άδεια Λειτουργίας από τους Ιατρούς Ακτινολόγους Κων/νο Χλαπουτάκη & Γεώργιο Παπαμαστοράκη. Από τον Φεβρουάριο του 2018, στην ομάδα των Ιατρών Ακτινολόγων – μελών του Εργαστηρίου – προστέθηκαν οι Νικόλαος Σέγκος και Γεώργιος Βαρδαλαχάκης.
Στο Εργαστήριο εκτελούνται απεικονιστικές εξετάσεις (υπερηχογραφήματα, ακτινογραφίες, μαστογραφίες, μετρήσεις οστικής πυκνότητας, πανοραμικές ακτινογραφίες), αξιόπιστα και με σύγχρονα μηχανήματα.
Στα πλαίσια της λειτουργίας του ως μονάδας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, υφίστανται συμβάσεις με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και δημόσια ταμεία (ΕΟΠΥΥ).
Η λειτουργία του Εργαστηρίου, που είναι μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Ανεξάρτητων Διαγνωστικών Εργαστηρίων Iatrica, γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες ακτινοπροστασίας και εφαρμόζεται Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας για τη διενέργεια απεικονιστικών εξετάσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

ΧΛΑΠΟΥΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΛΑΠΟΥΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1972. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1996. Τελείωσα την ειδικότητα μου στην Ακτινοδιαγνωστική το 2004 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.
Υπηρέτησα ως Locum Consultant Radiologist στο Sunderland Royal Hospital στη Μεγάλη Βρετανία (2004/2005), όπου, παράλληλα, εξειδικεύτηκα στη Υπερηχογραφία της Κύησης (RCR / RCOG Joint Diploma in Advanced Obstetric Ultrasound). Από το 2006 εργάζομαι ιδιωτικά στο Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο που διατηρώ στο Ηράκλειο, και ταυτόχρονα έχω την ευθύνη της λειτουργίας της Μονάδας Περιγεννητικής Απεικόνισης της Ιδιωτικής Κλινικής «Ασκληπιείο Κρήτης».
Συμμετέχω ενεργά, επί σειρά ετών, στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Τμήματος Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έχω συμμετάσχει ως διοργανωτής / εκπαιδευτής σε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και ως ομιλητής σε διάφορες Ελληνικές και Διεθνείς εκδηλώσεις και συνέδρια, καθώς και σε επιστημονικά συγγράμματα, ως συγγραφέας. Το 2014 πιστοποιήθηκα από την Διεθνή Εταιρεία Κλινικής Οστεοπυκνομετρίας (ISCD) (Certified Clinical Densitometrist / τίτλος ενεργός μέχρι τον 7/2019).

ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΣΕΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΕΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Federico, της Νάπολης – Ιταλίας το 1998, με εκπαίδευση στα Ακτινοδιαγνωστικά τμήματα του Βενιζελείου – Πανάνειου Νοσοκομείου και Επεμβατικής Ακτινολογίας και Μαγνητικής Τομογραφίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Από το 2005 έως το 2007 εργάστηκα στην Κλινική «Ασκληπιός», στο Ρέθυμνο, ως Επιστημονικός Συνεργάτης στα τμήματα Υπερηχοτομογραφίας και Υπολογιστικής Τομογραφίας, και από το 2008 έως 2018 στην κλινική Creta InterClinic, ως Επιστημονικά Υπεύθυνος Εργαστηρίου. Από το 2015 είμαι μόνιμος συνεργάτης του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου «ΒΙΟΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ».
Παρακολουθώ και συμμετέχω σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων, ενώ είμαι και μέλος Ακτινολογικών Εταιρειών.

ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1975. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2004.
Από το 2005 έως το 2007 απασχολήθηκα σε ιδιωτική Κλινική του Ηρακλείου ως Επιστημονικός Συνεργάτης, ως ιατρός στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, καθώς και ως ιατρός αγώνων σε διάφορα αθλήματα (Εθνικά Πρωταθλήματα και σε διοργανώσεις του Δήμου Ηρακλείου).
Τη διετία 2005 & 2006 παρακολούθησα το Μεταπτυχιακό Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής του ΕΚΑΒ Ηρακλείου.
Από το 2008 έως το 2009 υπηρέτησα για 1 έτος ως ειδικευόμενος Παθολογίας στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Ιεράπετρας, στα πλαίσια της ειδικότητας της Ψυχιατρικής. Το 2009 και για 1,5 έτος υπηρέτησα στην θέση του ιατρού στο Περιφερικό Ιατρείο της Φυλακής Αλικαρνασσού, εκπληρώνοντας την υποχρέωση της Υπηρεσίας Υπαίθρου.
Το 2016 ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στην ειδικότητα της Ακτινολογίας, έχοντας υπηρετήσει, ως ειδικευόμενος, από το 2011 έως το 2013 στο Γ.Ν Αγίου Νικολάου και από το 2013 έως το 2016 στο Βενιζέλειο – Πανάνειο Γ.Ν. Ηρακλείου.
Από το 2017 είμαι μόνιμος συνεργάτης του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου «ΒΙΟΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ».
ΧΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ ΚΛΑΙΡΗ
ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ ΚΛΑΙΡΗ ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

ΦΡΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΦΡΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΤεχνολόγος Ακτινολογίας
ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΤεχνολόγος Ακτινολογίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑΓραμματεία
ΜΠΟΥΓΑΔΑΚΗ – ΧΕΙΡΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
ΜΠΟΥΓΑΔΑΚΗ – ΧΕΙΡΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΓραμματεία
ΣΗΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΣΗΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗΓραμματεία

Κλείστε το ραντεβού σας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Συνεργάτης της Γραμματείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.